31 Mayıs 2008 Cumartesi

Lumicor ile yaratıcılığın sınırı yok

Vendo Plus iç mekan dekorasyonu için yepyeni bir ürün Lumicor’un ürünlerini piyasaya sundu. 20 yılı aşkın bir süredir havacılık sektöründe uçak içleri için kompozit malzemeler üreten Lumicor’dan bu kez mimar ve iç mimarlara özel mimari paneller.

Lumicor, geliştirmiş olduğu yüksek performanslı 3 farklı dekoratif paneli Lumiclear, Lumiguard ve Lumiform ile mimarların ve tasarımcıların fonksiyonel ve güzel bir iç mekan tasarımı yaparken yaşadığı sıkıntılara pratik bir çözüm sunuyor.

Her alanda kullanılabilecek bu paneller iç mekan tasarımlarına ışık, doku, renk ve fikir açısından esneklik kazandırıyor.

Lumicor’un dekoratif mimari panelleri Botanik, Metalik, Element, Kabartma, Tekstil ve Tasarımcı koleksiyonlarından oluşuyor. Botanik koleksiyonu doğanın renkliliğini ve çeşitliliğini toplantı odaları, iç mekan camlar, duvar işlemleri gibi farklı alanlara taşıyan bir koleksiyon.
Daha fazla...
Eritilmiş metaller ve örgü tel ağların yüksek performanslı bileşimiyle oluşturulan Metalik Koleksiyon, girdiği alanlara teknolojik bir görünüm veriyor.

Element Koleksiyonu ise, dünya üzerindeki elementlerin güzelliğini bir araya getiren bir koleksiyon. Kabartma koleksiyonundaki yüzey kabartmaları, ince yüzeylere derin ve artistik bir dizayn kazandırıyor.

Nötr, Desen ve Renkyolu serilerinden oluşan Tekstil Koleksiyonu ve Jhane Barnes tarafından hazırlanan Tasarımcı Koleksiyonu farklı desen ve renk alternatifleri ile mekanlara sıcak bir hava katıyor.