31 Mayıs 2008 Cumartesi

Assortie’den neşeli hediyelikler

Hediye almak keyifli olduğu kadar kimi zaman da yorucu bir arayıştır. Assortie, hazırladığı yeni hediye koleksiyonu ile seçimlerinizi kolaylaştıracak alternatifler sunuyor.

Renkli ve neşeli ürünlerden oluşan dekoratif objeler, sevimli tasarımları ile göze çarpıyor. Kendiniz ve sevdikleriniz için eğlenceli pek çok hediyeyi bir arada bulabileceğiniz Assortie’de, mücevher kutuları ve resim çerçeveleri tasarımı kadar renk uyumu ile de bütünlük sağlıyor.

Neşeli ve rengarenk görünümleriyle Assortie çizgisini yansıtan kalemler, kalemlikler ve kumbaralar özel günlerinize keyif katacak. Şık görünümü ile masanızı süsleyecek resim çerçevesine fotoğrafınızı koyup sevdiğinize hediye ederek ona hoş bir sürpriz yapmanız da mümkün.

Yenilikçi çizginin ön planda olduğu Assortie; kolyelerden yüzüklere, bilekliklerden küpelere, çantalardan şapkalara, cüzdanlardan şallara, uyku çoraplarından gümüş saç tokalarına kadar yüzlerce çeşit takı ve aksesuarın yanı sıra dekoratif ve hediyelik ürünleri ile de pek çok alternatif sunuyor.